Algemene gegevens

Android heeft inmiddels een ruime ervaring opgedaan in de wereld van licht, geluid en drive-in shows. Als geen ander weten we hoe sfeerbepalend deze elementen zijn voor de aankleding van een geslaagd feest of evenement.

Crew

Met een vast team van DJ’s technici en overige medewerkers, hebben we ons de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van de betere drive-in shows en professionele licht & geluid techniek.

DJ garantie

Wij werken met meerdere vaste DJ’s waarmee we kunnen garanderen dat er op uw feest altijd een DJ aanwezig is. Een gerust stellende gedachte. Verder wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste betrouwbare professionele apparatuur.

Mentaliteit

Door een professionele instelling, een nuchtere mentaliteit zonder bla bla verhalen, afspraak is afspraak, betrouwbaarheid, duidelijke prijzen zonder verassingen achteraf en het bieden van kwalitatief hoogwaardige shows is er inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Werkgebied

De uitdaging zien we in de grote variëteit aan opdrachten. Het primaire werkgebied zijn de noorderlijke provincies: Friesland, Groningen en Drenthe. Hier verzorgen wij jaarlijks zo'n 100 unieke shows. Bruiloften, dorpsfeesten, musicals, Hollandse avonden, de jongerenkerk, complete rock, pop of hiphop festivals. Dit betekent natuurlijk niet dat we ons alleen op het noorden van Nederland richten. Ook voor een feesten en partijen in de randstad of de carnaval in Brabant zijn we gewoon te boeken.

Faciliteiten

Android heeft de faciliteiten in eigen huis om meerdere shows gelijktijdig en volgens onze hoge kwaliteitsnormen te verzorgen. Er is een nauwe samenwerking met een aantal vaste collega bedrijven, welke allen volgens deze zelfde  kwaliteitsnorm werken. Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd snel en adequaat inspringen op bijvoorbeeld een last minute boeking, waarbij altijd de kwaliteit van al onze shows gegarandeerd blijft.

Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom hebben wij voor onverhoopte voorvallen een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering afgesloten. Uitteraard voldoen al onze materialen aan de hoogste kwaliteits- en veiligsheidseisen.