Let's groove tonight!

Wij laten met onze  Saturday Night Fever seventies en eighties party voor u en uw gasten de tijd herleven van disco, soulkikkers, wijde pijpen, afrokapsels en plateauzolen.

Check beschikbaarheid

Bekijk de video-impressie

Laat dat maar aan ons over! De disco muziek die de jaren 70 en 80 heeft voortgebracht is tijdloos. Wie herinnerd zich niet de hits van John Travolta, De Beegees, de Tramps, KC en the Sunshine band, Aretha Franklin, Boney M, Ike en Tina turner, Meat Loaf, Kiss, Abba en noem ze verder maar op! Met deze nummers kan toch niemand blijven zitten.

Wij laten met onze  Saturday Night Fever seventies en eighties party voor u en uw gasten de tijd herleven van disco, soulkikkers, wijde pijpen, afrokapsels en plateauzolen. Een thema show die met disco spiegelbollen, echt glitterdecor en 70's en 80's accessoires helemaal afgestemd is op de unieke disco party sfeer van toen.

U en uw gasten kunnen deze avond genieten van de heerlijke thema show: Saturday Night Fever seventies en eighties party. De basis voor een gezellige avond is onze super swingende disco diskjockey . De aantrekkingskracht van de optionele verlichte disco dansvloer is overweldigend. De kleuren, de motieven en de frequentie van de veranderingen kunnen naar uw wensen geregeld worden. Kortom, een groot disco thema feest van herinneringen van toen...

Terug naar onze drive-in shows

Binnenkort iets te vieren? Wij maken van uw speciale gelegenheid een groot succes!   Check beschikbaarheid