DJ's & Drive-in shows

De Leukste DJ's van Friesland, Groningen en Drenthe!

In de afgelopen jaren heeft het DJ team van Android Drive-in show tijdens de meest uiteenlopende  gelegenheden en thema feesten de muziek mogen verzorgen. Android Drive-in show heeft de kennis, creativiteit, originaliteit, de juiste mensen en materialen in huis om ook van uw speciale gelegenheid een groot succes te maken. Wij luisteren graag naar uw wensen om uw feest daar perfect op af te stemmen. Bekijk hieronder een aantal van de mogelijkheden.

Gewoon lekker gek doen!

FoutePartyShow.nl

Als u onze Foute party uitnodigt voor uw feest weet u zeker, dat het ook feest wordt! In een zeer hilarische show zal het publiek zich artiest voelen en onderdeel worden van de Foute party.

De zomer in je bol!

TropicalBeachParty.nl

Een drive-in show in Tropical hawaii beachparty stijl, inclusief zomers decor met attributen en onze 3 meter hoge Limbo dans palmbomen. De dj draait vanuit een schitterende beachbar de lekkerste zomerse muziek van de afgelopen 30 jaar.

Jetzt geht los!

ApresskiRoadshow.nl

Met de après-ski roadshow waant u zich meteen in de bergen op uw favoriete ski bestemming! De typische après-ski sfeer wordt gecreëerd door middel van een spectaculaire lichtshow, een  vette geluidsinstallatie, sneeuwmachines en sneeuwdecor.

Meer dan een gewone kinderdisco!

KidzShow.nl

Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op de bekende muziek uit de top 40. Bij onze Kidzparty kan dat natuurlijk!

Let's groove tonight!

SaturdayNightFeverShow.nl

Wij laten met onze  Saturday Night Fever seventies en eighties party voor u en uw gasten de tijd herleven van disco, soulkikkers, wijde pijpen, afrokapsels en plateauzolen.

Wij houden van oranje!

HouVanHollandShow.nl

Of het nu Koningsdag is, het Nederlands elftal gaat strijden op een EK of WK of een speciale thema avond op uw bedrijfsfeest of dorpsfeest. Met onze Hou van Holland show komt u helemaal in de stemming.

Binnenkort iets te vieren? Wij maken van uw speciale gelegenheid een groot succes!   Check beschikbaarheid