De zomer in je bol!

Een drive-in show in Tropical hawaii beachparty stijl, inclusief zomers decor met attributen en onze 3 meter hoge Limbo dans palmbomen. De dj draait vanuit een schitterende beachbar de lekkerste zomerse muziek van de afgelopen 30 jaar.

Check beschikbaarheid

Bekijk de video-impressie

Een drive-in show in Tropical hawaii beachparty stijl, inclusief zomers decor met attributen en onze 3 meter hoge Limbo dans palmbomen. De dj draait vanuit een schitterende beachbar de lekkerste zomerse muziek van de afgelopen 30 jaar. Terwijl uw gasten al dansend uitkijken op een tropisch strand met wuivende palmen en azuurblauwe zee,  dalen honderden belletjes uit onze bellenblaasmachine op hen neer voor de nodige verkoeling. Zorgt u voor de cocktails?

Naast alle grote zomerhits en wat echte salsa en merengue voor de liefhebbers kan onze Tropical hawaii beachparty dj ook wat minder tropische, maar zeker niet minder dansbare muziek draaien, zoals de classics uit de jaren 70/80/90, de huidige top 40, Nederlandstalig, commerciële dance enzovoort.

Een absolute topper voor Tropical hawaii beachparty's, feesttenten, horecagelegenheden en bedrijfsfeesten. En wordt standaard geleverd inclusief een geluidinstallatie, een mega groot full colour decordoek en een uitgebreide lichtshow met LED spots, movingheads(bewegend licht), rook-en bellenblaasmachine.

Terug naar onze drive-in shows

Binnenkort iets te vieren? Wij maken van uw speciale gelegenheid een groot succes!   Check beschikbaarheid