Event Creation & Support

U organiseert een evenement en zoekt hiervoor een mooi programma? Dan bent u bij Android aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Check beschikbaarheid

Bekijk de video-impressie

U organiseert een evenement en zoekt hiervoor een mooi programma? Dan bent u bij Android aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij hebben de kennis, creativiteit, originaliteit, de juiste mensen en materialen in huis om van uw evenement een groot succes te maken. Wij luisteren graag naar uw wensen om uw evenement daar perfect op af te stemmen.

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten? Dan heeft u gevonden wat u zocht: een bedrijfsfeest waar jaren later nog over wordt gesproken! We bieden een spetterend  bedrijfsfeest in diverse thema's en met ongekend veel mogelijkheden.

Dorpsfeest

Voor dorpsfeesten kunnen we u een aantrekkelijk combinatie pakket aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een playbackshow + drive-in show tijdens de pauze's en ter afsluiting van de avond; professioneel presenteren van bijvoorbeeld een playbackshow is een vak appart! Een taak die wij graag op ons nemen. Of kies voor een kinderdisco + drive-in show voor de ouderen. Maar ook een Hollandse avond met één of meerdere live artiesten + drive-in show is mogelijk. En bij de combinatie live band + drive-in show verzorgen wij de totale techniek van de band en de drive-in show. En bij meerdaagse combinatie's kunnen we u een nog voordeliger aanbod doen. Informeer naar de mogelijkheden!

Familiefeest

U heeft binnenkort een speciale verjaardag of een zo veel jarig huwelijksfeest en u wilt deze gebeurtenis niet ongemerkt voorbij laten gaan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Steeds vaker pakt men een dergelijke gebeurtenis aan om een leuk feest te geven voor kennisen, vrienden en familie. Onze show is dan ook al regelmatig ingezet als surprise party!

Festival

Dankzij jarenlange "on the road" ervaring met diverse (vaste) bands zijn wij de ideale partner in de verzorging van het licht en geluid op de bühne. De totale licht en geluidstechniek onder één dak: dat is wat Android u kan bieden

Binnenkort iets te vieren? Wij maken van uw speciale gelegenheid een groot succes!   Check beschikbaarheid