160 jaar de Jong hotwater tanks

De Jong Hot water Tanks organiseerde op zaterdag 21 september een open huis ter gelegenheid van het 160 jarig jubileum en de opening van de nieuwbouw van het magazijn. De deuren van de fabriek waren geopend voor familie en bekenden van de medewerkers, gepensioneerde oud-medewerkers, omwonenden en andere geïnteresseerden. De circa 500 bezoekers kregen een rondleiding door de fabriek. Voor de kinderen was er een springkussen en werd geschminkt. Buiten was er een demonstratie van brandweerkorps Gorredijk. Na de afsluiting van middagprogramma was er een besloten feest voor de 190 medewerkers. Om 16.00 uur was er een enerverende presentatie van astronaut André Kuipers over zijn twee ruimtemissies. Hij benadrukte dat we zuinig moeten zijn op onze planeet en hoe belangrijk duurzaamheid is. Daarna verrichtte hij samen met directeur Arno La Haye de openingshandeling van de nieuwbouw.

Android Event Creation & support!
De gehele productie van dit event lag in handen van Android. Catering, stretchtent en inrichting. Het entertainment, liveband, dweilorkest, Clown, schminkster, het springkussen, licht, geluid en video etc etc. Mooi om te zien dat op 21 sept na een goede voorbereiding alles op zijn plaats viel. Waarbij zelf het prachtige na zomer weer goed mee werkte. We kunnen  terug kijken op een bijzonder geslaagd evenement.

Binnenkort iets te vieren? Wij maken van uw speciale gelegenheid een groot succes!   Check beschikbaarheid