70s 80s ABBA party personeelsfeest Be Cool

Te gek personeelsfeest themafeest voor PV BeCool. Alle gasten werden ontvangen met onze mobile DJ, 2 hele foute pimps en een lekkere borrel in de bar van vd Van der Valk Hotel Wolvega. Vervolgens verplaatste het bond verkleedde gezelschap zich naar het restaurant waar het feest niveau nog een tandje bij werd gezet. Rond half negen werd het inmiddels al heel gezellige feest verplaatst naar de bovenverdieping. Welke voor de gelegenheid helemaal was getransformeerd tot een echte saturdaynightfever discotheek, incl verlichte dansvloer en retro aankleding. Onze eigen ABBA Coverband: ABBA Experience en 70's&80's DJ Sieds wisten deze gezellige groep tot in de late uurtjes te vermaken op de overvolle verlichte dansvloer. Dit was een top feest voor in de boeken! PV BeCool heel erg bedankt voor alle gezelligheid!

Binnenkort iets te vieren? Wij maken van uw speciale gelegenheid een groot succes!   Check beschikbaarheid