Bruiloften Trouwen? Op zoek naar een leuke DJ voor jullie super bruiloft? Onze bruiloft DJ's draaien jullie favoriete muziek en zorgen ervoor dat iedereen een geweldige avond heeft.
Foute Sjow Als u onze Foute Sjow uitnodigt voor uw feest weet u zeker, dat het ook feest wordt! In een zeer hilarische show zal het publiek zich artiest voelen en onderdeel worden van de show zelf.
Bands en artiesten Dankzij jarenlange "on the road" ervaring met diverse bands zijn wij de ideale partner in de verzorging van het licht en geluid op de bühne. Of bent u misschien op zoek naar een leuke band, artiest of entertainer?
Tropical Beach Party Een drive-in show in Tropical hawaii beachparty stijl, inclusief zomers decor met attributen en onze 3 meter hoge Limbo dans palmbomen.
Apres-ski Road Show Met de après-ski roadshow waant u zich meteen in de bergen op uw favoriete ski bestemming! De après-ski DJ's zwepen het publiek op met hun welbekende feest muziek en delen gekke gimmicks uit.
Bedrijfsfeest Een bedrijfsfeest om nooit te vergeten? Dan heeft u gevonden wat u zocht: een bedrijfsfeest waar jaren later nog over wordt gesproken! We bieden een spetterend bedrijfsfeest in diverse thema's en met ongekend veel mogelijkheden.

Binnenkort iets te vieren?

Of het nu gaat om bijvoorbeeld een bruiloft DJ voor uw super bruiloft, een spetterend themafeest voor uw personeelsvereniging, een super vet schoolfeest of de totale licht & geluid verzorging van een groot (muziek)evenement.

Met ruim 20 jaar ervaring is Android in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel het juiste adres voor u! Wij hebben de kennis, creativiteit, originaliteit, de juiste DJ's, professionals en materialen in huis om ook van uw speciale gelegenheid een groot succes te maken.

Android

De Finne 4
8404 GP Langezwaag (Friesland)

Telefoon: 0513 46 55 05
Mobiel: 06 50 874 692
E-mail: info@androidonline.nl